Davor i Silvija Jardas

Svetu misu zadušnicu ove godine slavit ćemo za njih u crkvi sv.Josipa u Rankovićima i sv.Dominiku u Splitu 26.8. 2013.godine.

_______________________________________________

Objavljeno 8.7.2012.

Svetu misu zadušnicu slavit ćemo 25.kolovoza 2012. godine u crkvi svetog Josipa u Rankovićima s početkom u 18.30 sati.

___________________________________________

U stravičnoj prometnoj nesreći kod Rijeke 26.kolovoza 2011. godine poginula je moja sestrična i kuma Silvija i njezin muž Davor Jardas. Zahvaljujem svima na izrazima sućuti.Neka njih dvoje dobri Otac primi u Kraljevstvo Božje. Njihovo dvoje djece koji su ostali bez oba roditelja Paula 7 godina i Duje 5,5 godina neka providnost Božja vodi putem kroz život, a nama će biti svjetionici svojih roditelja. Hvala svim ljudima dobre volje koji su priskočili u pomoć mojoj sestri u ovom tragičnom trenutku. Hvala i medijima koji su informativno dali odgovarajuću informaciju o ovoj obitelji.

navodim dva jadranska dnevnika : Slobodnu Dalmaciju i riječki Novi list

Pretisak iz lista Slobodne Dalmacije
Pretisak iz lista Slobodne Dalmacije
Na utakmici Hajduk-Dinamo
Na utakmici Hajduk-Dinamo

Zbogom Silviji i Davoru

U 31. minuti na sjeveru je transparentom Silvija i Davor Jardas R.I.P. odana počast bračnom paru koji je preminuo u automobilskoj nesreći nakon što su kamionom udarili u ogradu u mjestu Sušačka draga. Njihovo dvoje djece trenutno su kod bake i djeda u Splitu. Tragično stradala Silvija bile jedna od osnivačica Ženskog nogometnog kluba Marjan.

 

Preneseno iz Slobodne Dalmacije

Silvija u dresu ŽNK Marjan Split
Silvija u dresu ŽNK Marjan Split

...............................................................................

Paula i Duje Jardas