Davor i Silvija Jardas

U stravičnoj prometnoj nesreći kod Rijeke 26.kolovoza 2011. godine poginula je moja sestrična i kuma Silvija i njezin muž Davor Jardas. Zahvaljujem svima na izrazima sućuti.Neka njih dvoje dobri Otac primi u Kraljevstvo Božje. Njihovo dvoje djece koji su ostali bez oba roditelja Paula 7 godina i Duje 5,5 godina neka providnost Božja vodi putem kroz život, a nama će biti svjetionici svojih roditelja. Hvala svim ljudima dobre volje koji su priskočili u pomoć mojoj sestri u ovom tragičnom trenutku. Hvala i medijima koji su informativno dali odgovarajuću informaciju o ovoj obitelji.

navodim dva jadranska dnevnika : Slobodnu Dalmaciju i riječki Novi list

Na utakmici Hajduk-Dinamo
Na utakmici Hajduk-Dinamo

Zbogom Silviji i Davoru

U 31. minuti na sjeveru je transparentom Silvija i Davor Jardas R.I.P. odana počast bračnom paru koji je preminuo u automobilskoj nesreći nakon što su kamionom udarili u ogradu u mjestu Sušačka draga. Njihovo dvoje djece trenutno su kod bake i djeda u Splitu. Tragično stradala Silvija bile jedna od osnivačica Ženskog nogometnog kluba Marjan.

 

Preneseno iz Slobodne Dalmacije

Silvija u dresu ŽNK Marjan Split
Silvija u dresu ŽNK Marjan Split

...............................................................................

Paula i Duje Jardas

Broj žiro-računa

Djevojčica i dječak trebaju vašu pomoć. Dalmatinci odazovite se. Ukoliko želite pomoći petogodišnjem dječaku (D.J) i sedmogodišnjoj djevojčici (P.J.) koji su ostali bez roditelja, novac možete uplatiti na broj žiro računa pri Privednoj banci Zagreb, broj: 2340009-3103988174. Račun se vodi na ime Jelene Ustić, sestre poginule. Također, ukoliko želite osobno kontaktirati obitelj možete ih nazvati na broj telefona: 021343215 ili mobitel 0915917108.